Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neznám sice onen záznam, ale řekl bych,že si tak trochu s Rusnok s kolegou dělají ze sebe legraci.

1 0
možnosti
MZ

M 42Z

8. 12. 2013 5:53

me umrela babicka,kterou jsem miloval,a take jsem narikal,ze se me na pohreb nechce,nakonec jsem sehnal letenku za 3000$ a 6 hodin po telefonu z ceska jsem sedel v letadle,moji zene jsem pred odletem narikal,jak to bude dlouha cesta,ze mam tolik prace a presto jsem sel,v cesku me pribuzny jeste pomluvili ze neprijela zena,ze nemam cerne saty,ze si jedu obhlednout majetek a ze chci dedictvi,jo lide v cesku jsou zvlastne zli a zvlastni,nastesti jsem nejel za nima,ale rozloucit se s clovekem,ktereho jsem miloval

3 0
možnosti
RK

Lidi v Česku? Ne. Vaši příbuzní.... Rv   On je trochu rozdíl mezi člověkem který žije daleko, letenka je pro něj drahá a nemůže se zrovna tak snadno uvolnit z práce a mezi politikem, který poletí zadarmo na otočku vládním speciálem..... Za druhé ani v tomto případě netrvám na tom, aby tento politik na pohřeb letěl. Máme tam velvyslance a pokud už by tam někdo letěl, může to být jakýkoliv ministr, nebo předseda parlamentu, případně nějaký bývalý politik, který s oním zesnulým prezidentem přicházel do kontaktu.

0 0
možnosti
VB

Problém je v ČT - takovéto rozhovory by neměla vysílat. Proč například novináři nenainstalují tajně mikrofony na WC, vždyť by nám ty poslance jaksi zlidštili .... Mě to připadá stejně etické.

4 1
možnosti
RK

Chápete rozdíl mezi hlavním zasedacím sálem sněmovny a WC?   Nejspíš ne. Ty mikrofony tam nikdo tajně neinstaloval. Jsou dost velké a jsou tam od chvíle, kdy je sněmovna sněmovnou. Všichni kterých se to týká do nich už nejednou hovořili.

0 0
možnosti
LC

........autore , co kdyby nás tam zastupoval Radovan Krejčíř , ten je přímo na místě , nic by nás to nestalo !!!!!!!!!!!............:-P:-P

1 1
možnosti
RK

... Ale na zasedání OSN do NY se mu chtělo. A do vládního speciálu vzal i manželku a dceru. Nevím kolik zaměstnanců si může něco podobného dovolit. Ministerská funkce má pochopitelně určité nevýhody. Především ministrovy jsou zapovězené určité činnosti. Počínaje čůráním v parku, přes návštěvy nevěstinců, heren a pod. Další nevýhodou je  "nestálá" pracovní doba. ... Je to pochopitelně vyváženo vyšším příjmem, ale i diplomatickým pasem a speciálními dopravními prostředky, takže nemá problém se dostat kam je potřeba. Pokud rezignujeme na určité požadavky na tyto funkce, pak to bude tragédie.Rv

1 4
možnosti

I57v27o 32Ž37á68č16e29k

7. 12. 2013 22:20

Když člověk řekne, že se mu něco nechce udělat, tak to ještě neznamená, že to neudělá. Mně se tento týden nechtělo jet na služebku do Prahy, ale jel jsem tam.

3 0
možnosti
AT

Tak proč to řešíte, když je to nedůležité? ;-)

0 2
možnosti

I14v12o 48Ž82á61č10e15k

7. 12. 2013 21:54

On neřeší "to", on řeší ten nesmyslný humbuk, který se kolem "toho" rozpoutal.

3 0
možnosti
JK

J44a17n 57K17o76l20i32á96š

7. 12. 2013 20:45

Teď ať už tam raději nikdo nejezdí. Zprávy o tom, co řekl Rusnok je možno si přečíst snad na všech zahraničních serverech - bude ve světle této události vůbec někdo o zástupce ČR na pohřbu Mandely stát?

0 0
možnosti
JZ

Ale dá to docela práci, najít je tam. Naše země, a náš premiér už teprve, vůbec nikoho nezajímá, nezajímala a zajímat nebude. Poslední pro svět důležitá zmínka o ní byla asi tak v roce 1938. Takže tam klidně jet může, zítra ráno o tom, co nějaký premiér kdovíčeho uprostřed Evropy řekl, nebude vědět ani ten novinář, co to přeložil z ČTK. Počítám že o tom napsal opravdu jenom jeden, protože je to na většině serverů jenom okopírované.

5 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 621x
Student, cyklista a příležitostný triatlonista se zájmem o ekonomii a politiku, který se nebojí jít proti proudu.

Seznam rubrik